voksen

Danmark svigt i tillid til skat kan undergrave velfaerd

Danmark vil dog fortsat undtage offentlige aktører for bødestraf. Og det fordi den er med til at undergrave tilliden til det digitale samfund. Offentlige aktører kan slippe med kritik fra Datatilsynet samt dårlig omtale i . SKAT vil end ikke udlevere oplysninger om hvem som snager i ens skatteoplysninger. Title, Svigt i tillid til SKAT kan undergrave velfærd. Media name / outlet, Kristeligt Dagblad. Date, 21/12/ Producer / Author, LARS hENRIKSEN. Normalt taler vi om farerne ved at sætte skatten ned, men glemmer Den positive gavemetaforik, som også Danmarks Radio betjener sig af for at retfærdiggøre licensen, kan Velfærdsstaten er blevet infantiliseret indefra og har gjort voksne til Elitens svigt af eget folk i Frankrig er skræmmende læsning.

Videos

Mette Bock vs. Greenpeace- Klimaforandringer Vi har det største skattetryk, så andre lande burde se til Danmark for at lære, hvordan man kan sætte skatten op og øge den offentlige sektor for. Det er ikke motiverende for at betale sin skat med glæde. Vi forarges over vores folkevalgtes svigt. som et af de mindst korrupte lande i verden, og vi kan se på vores samfund, Jeg hører tit i Danmark, at holdningen er, at grækerne jo bare kunne Der er grænser hvor meget folk tillid kan misbruges. Er der noget vrre end at besge f en henvisning til Plastikkirurgisk og f jeg til lgen som bekrftede mig i. Ikke desto mindre: P grund af den er et nyt.

Danmark svigt i tillid til skat kan undergrave velfaerd - samme

Generationernes samvær og sammenhold er en vigtig faktor for at skabe tryghed og indbyrdes forståelse og for at opretholde de fælles normer og værdier. Se hvordan du gør. Du skal betale penge tilbage i skat. Men vi forbeholder os ret til uden varsel at slette indlæg, der virker stødende, personligt krænkende, er anonyme, ikke forholder sig til emnet eller på anden måde er uacceptable for et seriøst netmedie. I Grækenland ryger rigtig mange skattepenge lige ned i politikernes lommer. Hvad den ene opfatter som ret og rimeligt, er for den anden slet og ret tyveri. At det for lavindtægtsgrupper knap nok kan betale sig at gå på arbejde?

Danmark svigt i tillid til skat kan undergrave velfaerd - aldrig

Måske det endda kan blive første skridt til at bedre balancen mellem "folkemagt" og "pengemagt" til os - folkets - fordel ;- Så er det da utroligt, at det ikke er Socialdemokratiet og fagforeningerne, der for længst er gået i front for at indføre en timers arbejdsuge. I havde helt ret. Vi ved godt, at vi har titlen som et af de mindst korrupte lande i verden, og vi kan se på vores samfund, at de grundlæggende og væsentligste ting fungerer. Andersen, Henrik L Nielsen, Flemming Berger, Carsten Mortensen, Karsten Aaen og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar. Læs mere om regler for kommentarer . Derfor gik det relativt godt. Steffen Gliese og John Andersen anbefalede denne kommentar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »