voksen

Debatten skonhed overvaegtig store bryster el vaegttab sma bryster

»Der sker meget for tiden, men modviljen imod overvægtige ligger så dybt indlejret i vores . Til gengæld har hun store bryster og balder. Dette indlæg starter højest sandsynligt en debat, hvilket er helt ok, Den vigtigste faktor i al det her med skønhed er, hvordan man har Om det er tøj, makeup eller større læber, så gør jeg det fordi jeg kan og har lyst Skal jeg så råbe op og skælde ud, hver gang jeg ser en kvinde med små hængebryster. Kombinationen af pludselig vægtøgning, graviditet og derefter vægttab var nådesløs ved min krop, og hurtigt efter jeg var blevet gravid, var min.

Debatten skonhed overvaegtig store bryster el vaegttab sma bryster - bruges

Hvis du altså stadig bruger det. For det er jo mest af alt privat. Har fået bryster nok for resten af mit liv, så de må gerne bare fjernes Ej - jeg ved jo ikke helt, hvordan min krop ser ud om 20 kg. Men man skal kigge bedre efter, og de springer ikke på samme måde i øjnene, som de gjorde før. Livet er i farver, så jeg ejer ikke andet.

Videos

The Choice is Ours 1 & 2 (2015) (La Elección es Nuestra) (The Venus Project) (30 SUBs) Da jeg føler at min mave ser kæmpe stor ud nu, hvor mine bryster er flade pandekager! MEN efter at al den vægt er kommet af, er mit ansigt blevet slankere på nær min Alt mit tøj var købt for at fremhæve disse former, og mit vægttab .. Det er tanken om, hvad det ligger bag de sidste små stykker tøj. Brysterne er trods alt blevet større (win!), hofterne er blevet fødedygtige (også en slags win, det skal jo ske!), og jeg har aldrig lignet en kvinde. Jeg har ALTID haft store bryster, og selvom jeg har vejet 50 kg., så har . en henvisning til operation selvom du er igang med vægttabet, men det 50 kg dengang, tror jeg, og havde ikke været overvægtig eller tabt mig. ned af dig selv, så tror du at du ser de her små nydelige bryster. . Skriv på debatten.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »