voksen

Hvad kvinder har og vil ha

hvad kvinder har og vil ha

Mænd vil have sex. Kvinder vil have kærlighed. Hvad gør man så? Læs mere på triactolplus.com Humoristisk sans. Mænd der er sjove, har lettere. I årevis har kvinderne kæmpet for ligestilling. Men hvad nu, hvis det ikke stopper dér? Globalt truer den kulturelle udvikling for første gang i. Ærlige danske kvinder står frem: Sådan har vi det i virkeligheden med vores kroppe Mænd vil have mere sex - gæt hvad kvinder vil have.

Hvad kvinder har og vil ha - are

Har faktisk brugt en hel nat på at tænke over de her ting, og ja er der så meget fokus på folks udseende i dag at selv korte fingre er en dealbreaker? Frihed og lidt løse tøjler er nøglen til et godt forhold. Og alligevel står manden for enden af tidslinjen og kan ikke forstå, hvorfor hans kone er skredet med en anden. Han var det mest vidunderlige væsen man kunne tænke sig. Det er godt at prøve grænser af.

Videos

TopGunn - Man Kan Ikke Stole På En Pige Med En Lille Røv Mænd vil helst have en yngre, fysisk attraktiv partner. kan vi, ifølge Conroy- Beam, forvente, at kvinder har en tendens til at ville have en trofast. Er en fyr i 30'erne som tilsyndeladene er prototypen på hvad kvinder ikke vil ha ' (de ved jo hvad de selv gerne vil have) helt ærligt at du har lidt svært ved det. Websitet Ask Men har sammensat en liste over, hvad kvinder egentlig vil have i et parforhold. Når det gælder sex, kærlighed og hverdagsliv. hvad kvinder har og vil ha

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »