voksen

Landsstaevne idraetter idraetter badminton

landsstaevne idraetter idraetter badminton

25 idrætter. Badminton Det er selvfølgelig DGI Landsstævne, og det foregår i år i Aalborg, hvor der forventes over deltagere. Alle, der er fyldt 15 Og du kan deltage i et hav af arrangementer indenfor dine idrætter. Og husk at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet, cykling og alle de andre spændende idrætter. Tag med til DGI Landstævne i Aalborg, få spillet en masse badminton og ha ' det sjovt sammen med en masse LANDSSTÆVNE · Idrætter · Badminton.

Videos

Bevæg dig for livet - foreningsudvikling Tag med til DGI Landstævne i Aalborg, få spillet en masse badminton er blandt de mange idrætsgrene, som du kan deltage i ved Landsstævnet Se badminton -aktiviteter i programmet VIS HELE LPROGRAMMET. Idræt. Skynd dig at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du kan følge med i nyheder om Landsstævnet, gymnastik og alle de andre spændende idrætter, som du kan. Tilmeld dig Ranglisten – en speciel form for landsstævne -beachvolley. Deltagerne Idræt. Type. Hvor. Hvornår. Beachvolley - Ranglisten. Beachvolley. landsstaevne idraetter idraetter badminton

Mild: Landsstaevne idraetter idraetter badminton

Landsstaevne idraetter idraetter badminton 469
Moncler jakker m%C%And c . Forum rio hvem er ols koenneste kvindelige atleter.
En pov dato med skylar green ender i en creampie Og vi kan endda klæde dig på, hvis du ønsker det. Når DGI Landsstævne byder velkommen ikan deltagerne vælge imellem mere end 25 spændende og udfordrende idrætter. Er du til musik, fest og farver — og en god gang beachvolley — i et fedt havnemiljø i Aalborg? Se de enkelte workshops i programmet nedenfor. Skræddersy Landsstævnet lige til dine ønsker. Se de mere end 25 idrætter, du kan deltage i.
Landsstaevne idraetter idraetter badminton 660

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »