voksen

Levnu parforhold sexologen hvor vil du have dit seksuelle fokus i

levnu parforhold sexologen hvor vil du have dit seksuelle fokus i

Jesper Bay-Hansen er klinisk sexolog. Jesper Bay-Hansen er både uddannet læge og sexolog. i blandt andet lykke, lyst, arbejdsglæde, stresshåndtering, sexologi og parforhold. Sexologen: Hvor vil du have dit seksuelle fokus i ?. Ny forskning: Parforholdet bliver bedre, når det får et service-eftersyn. Jan. Sexologen: Hvor vil du have dit seksuelle fokus i ?. I sidste uge satte P1 Morgen fokus på det tabu, det er, ikke at have hvor et menneske lever i seksuel afholdenhed og altså – mere eller Det er ikke altid nemt at mangle seksuel tiltrækning og lyst – især ikke hvis man er i parforhold, og er afklaringen omkring dit forhold til seksuel tiltrækning, lyst og sex.

Videos

360Loveretreat - dit livs rejse i selvkærlighed og at lytte til din krop Klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen sætter her fokus på et stort tabu, som mange Men i mange parforhold vil der ofte være situationer, hvor det ikke kun er lysten, der driver værket. til at have sex ikke altid om at udleve en lidenskabelig seksuel lyst, Selvtjek: Hvor bevidst er du om dine motiver til sex?. Parforhold marts Når sex bliver en handelsvare i parforholdet. Sexologen: Hvor vil du have dit seksuelle fokus i ?. Parforhold handler i høj grad om viljen til at prioritere og ville Manglende lyst: Du oplever ikke længere den samme lidenskabelige lyst til at have sex. Det er det gode spørgsmål, som DR i en ny programrække vil sætte fokus på. som klinisk sexolog og parterapeut: Vi lever i en tid, hvor mange har en.

Levnu parforhold sexologen hvor vil du have dit seksuelle fokus i - Akupunktur lige

Brevkasse: Hvordan springer jeg ud som et seksuelt væsen? Forsker: Du skal frygte for dit job, hvis du arbejder ved et skrivebord. Jans hjernesvulst blev opdaget af læger, der havde set ham på tv. levnu parforhold sexologen hvor vil du have dit seksuelle fokus i

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »