voksen

Nyheder udland formodet gerningsmand fra lufthavns skyderi er irak veteran

nyheder udland formodet gerningsmand fra lufthavns skyderi er irak veteran

OVERBLIK: Mistænkt for lufthavnsdrab er Irak - veteran Ifølge familiemedlemmer til den person, der er anholdt for skyderi i Florida, havde han psykiske problemer. Den formodede gerningsmand bag fredagens drab på fem personer i en . Nyheder. Nyhedsoversigt · Webtv · Bil, båd, camping · Vin og øl. Formodet gerningsmand fra lufthavns - skyderi er Irak - veteran. Fem personer mistede livet, da en mand i går åbnede ild i en lufthavn i Florida i. Lufthavns skyderi: Mistænkt tidligere Irak - veteran. 7. januar Redaktion Udland, USA Den formodede gerningsmand bag fredagens drab på [ ].

Nyheder udland formodet gerningsmand fra lufthavns skyderi er irak veteran - slægter, svigerslægten

Der er tale om den årige Esteban Santiago-Ruiz. Den formodede gerningsmand bag fredagens skyderi i lufthavnen i Fort Lauderdale i Florida er nu blevet sigtet for ugerningen. Fuldt bevæbnede politifolk leder efter mulige medgerningsmænd til den person, der blev anholdt i lufthavnen i Fort Lauderdale. Angiveligt forsøgte han at kvæle hende. Gerningsmand havde sit våben med som indchecket bagage. Efterforskere fandt efterfølgende ingen beviser på, at Esteban Santiago-Ruiz skulle have forbindelse til udenlandske organisationer, der af USA kategoriseres som terrorgrupper. Mest delte seneste 24 timer. Forskelligt nyheder udland formodet gerningsmand fra lufthavns skyderi er irak veteran her. Sidst lst: - vist Det har. Den formodede gerningsmand bag fredagens skyderi i lufthavnen i blev dræbt og seks såret, da den tidligere soldat og Irak - veteran trak et. FBI: For tidligt at fastslå motiv bag lufthavnsskyderi Den formodede gerningsmand fra lufthavnsskyderiet i Fort hvad der fik den årige Irak - veteran Esteban Santiago til at skyde og . MEST SETE Nyheder. 16x9 Udland. nyheder udland formodet gerningsmand fra lufthavns skyderi er irak veteran

Banalt færdselsuheld: Nyheder udland formodet gerningsmand fra lufthavns skyderi er irak veteran

Events den noegne sandhed CO2 i atmosfæren når endnu en sørgelig rekord. Redningsarbejder fortæller, hvordan de fandt Liang efter 47 dage i bjergene. Sig hej til Pepper og Sælen: Her er en række robotter du skal kende. USA frygter Nordkorea mere end noget andet. Men når først flyet er landet, er det en anden sag.
MAVE TARM SYGDOMME GALDEVEJSSYGDOMME I november troppede han op på et FBI-kontor i Alaska, hvor han fortalte, at en efterretningsvirksomhed tvang ham til at se IS-videoer. Antallet af dronepiloter er eksploderet. Publikum og deltagere søges. Han er for nylig blevet sigtet for at forsøge at kvæle hende og overtrådte senere et forbud mod at nærme sig hendes hjem, skriver nbcnews. Publikum og deltagere søges. Den formodede gerningsmand bag fredagens drab på fem personer i en lufthavn i Fort Lauderdale i Florida er en tidligere militærperson, som tilsyneladende lider af psykiske problemer. Hvis ikke så se her!
Ramasjang Voksne artikler Marts leg og laer med kendte DR figurer. Wuo inouk et le bonhomme de neige.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »