voksen

Test telefon apple iphone plus

test telefon apple iphone plus

Navnet snyder ikke, når Apple kalder deres største iPhone for en plus -model. iPhone 7 er den største mobil selskabet nogensinde har skabt. september Kameraet i iPhone 7 Plus blev talt op til det helt store af Apple ved lanceringen, men som det er lige nu, skuffer det faktisk. Se med, når vi. Apple har fredag sendt deres nye iPhone 7 på gaden i Danmark. Telefonen har en del fornyelser, men ikke nok til retfærdiggøre et køb endnu. Både iPhone 7 og 7 Plus har nu optisk billedstabilisering, der gør selv dine.

Test telefon apple iphone plus - fra denne

Det giver muligheder for at få bedre makro- eller portrætfotos samt mulighed for bare at komme tættere på — faktisk helt op til 10x zoom. En ny hjemknap med 'Force Touch'-teknologien, som Apple tidligere har implementeret i deres Macbook Pro og på Apple Watch, vil på sigt give nogle flere forbedringer.

Værdien deres: Test telefon apple iphone plus

Test telefon apple iphone plus 248
Test telefon apple iphone plus Nyheder regionale hovedstadsomraadet tilde fik hjaelp af gravidsamtale i kirken der var ingen tabuer
Test telefon apple iphone plus We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. Fotofight — Galaxy S6 Edge vs iPhone 6 Plus. Apple har fredag sendt deres nye iPhone 7 på gaden i Danmark. Men spørgsmålet er om det på nogen måde er nok til et retfærdiggøre et køb. Du skal tage dette som et fingerpeg om, at de fleste iPhone-brugere nok kommer igennem en dag uden opladning undervejs er nødvendig.
test telefon apple iphone plus

Test telefon apple iphone plus - ønsker opfordre

Hvis spil programmeres efter A9, vil den være i stand til at levere spilperformance i konsol-klassen. Denne information deles med tredjepart. Apple første færd inden for verdenen af megatelefoner, iPhone 6 Plus, blev et relativt hit. Telefonen kunne ikke fravriste popularitetstronen fra. Apple kan sælge millioner iPhone 8 og iPhone 7S / 7S Plus. april Det forventes, at Apple kan sælge op mod millioner af de nye iPhones, der. iPhone 7 Plus fås i jetsort 1, sort, sølv, guld, rosaguld og (PRODUCT)RED ™2. Den er stænk-, vand- og støvafvisende og har helt nye 12 MP kameraer med.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »