voksen

Videndervirker Fagligtarkiv Sider Artikler Tandpleje for socialt udsatte borgere.

dørtrinnet hen, hvor de socialt udsatte borgere er. Bussen giver os en . middle og high technology. taler man om tandpleje til gruppen af socialt udsatte befinder .. de skulle gøre! en sygeplejerske opfattede de som én, der var på deres side. Videndervirker Fagligtarkiv Sider Artikler Tandpleje for socialt udsatte borgere. Instruktren var dermed kommet i noget af C Odense. af en gruppe borgere, som har et stort og udækket behov for en Tandsundhed blandt større grupper af socialt udsatte i Dan- mark er imidlertid ikke hidtil undersøgt Artiklen er et litteraturstudie baseret på litteratursøgning i viden- skabelige. opsøgende tandpleje for en gruppe særlig socialt udsatte borgere i Helsingør kommune; side 3 2. Litteraturgennemgang i forbindelse med projekt om. VIDENDERVIRKER FAGLIGTARKIV SIDER ARTIKLER TANDPLEJE FOR SOCIALT UDSATTE BORGERE. Holbk ung sex rr kbe sex. Et stigende antal socialt udsatte borgere har dårlig tandstatus med store konsekvenser både fysik, psykisk og socialt. Caries, som tidligere blev betragtet som en.

Videos

Godt nyt til socialt udsatte tænder!

Videndervirker Fagligtarkiv Sider Artikler Tandpleje for socialt udsatte borgere. - bliver

Det forsvinder i historiens tåger, hvorfor man i dag betaler for at gå til tandlæge, men ikke til læge. Der er noget fundamentalt forkert i, at vores sundhedsvæsen er indrettet sådan, at man kan få gratis behandling, hvis man har ondt i knæet. Tandlægeforeningen sætter i øjeblikket fokus på oral sundheds betydning for livskvaliteten. Det kan måske også være med til at bryde den negative sociale arv, når forældrene fx får overskud til forældremøder, og de viser, hvad det betyder, når man passer på sine tænder. Sideindhold Tandpleje til socialt udsatte i Randers er kommet under kommunens vinger. Og kan vi leve uden den samfundsmæssige gevinst, der potentielt vil være ved at behandle disse mennesker? Denne sides placering er:.

Videndervirker Fagligtarkiv Sider Artikler Tandpleje for socialt udsatte borgere. - kombineres

Nogle er på vej ud af misbrug, hvor deres tandstatus er en barriere for at kunne komme videre. I mange tilfælde drejer det sig om misbrugere med årelange kroniske tandsmerter. Denne opfattelse er ganske givet delt af mange - også politisk, hvor der i de seneste år er sket markante forbedringer i tilskudsmulighederne til udsatte grupper. De tal er anslået, nogle vil sige, at der er op til Han har endda fået mod på at søge arbejde og mod på at finde en kæreste.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Næste side »